Firmaprofil

Borgen Kloakservice A/S er grundlagt af Allan Borgen Christensen i 2001. Pt. (januar 2012) beskæftiger virksomheden 5 medarbejdere. Borgen Kloakservice A/S er medlem af Dansk Byggeri og Danske Kloakmestre.
For Allan Borgen Christensen er KVALITET nøgleordet. Han bliver kaldt for en ”kloaknørd”, men i firmaet tager vi det som en ros: Det arbejde, som udføres af os SKAL nemlig være i 100% i orden. Det tjener begge parter bedst: Kunden får lavet arbejde af professionel kvalitet, hvor der ikke springes over, hvor gærdet er lavest. Til gengæld får Borgen Kloakservice A/S mange ny kunder gennem mund-til-mund metoden – og det vælger vi at tolke som om vores kunder er tilfredse med det arbejde og den service, vi leverer.

Kundekreds:
Vores kundekreds består både af private, virksomheder, ejendomsselskaber samt kunder indenfor den offentlige sektor.

Vi vil kendes på:
Borgen Kloakservice A/S vil kendes på:
Høj produktkvalitet til fornuftig pris
Stabilitet og aflevering til aftalt tid
Fleksibilitet
Uvildig rådgivning som tager udgangspunkt i kundens situation og rettigheder
Vi rydder op efter os og kan også tilbyde genopretning af belægning, hegn mv. i forbindelse med opgravning

Vi udfører alt i TV-Inspektioner og kan klare rør størrelser fra Ø50-Ø1000, samt stik på stik inspektioner fra Ø100-Ø800. Vi opererer med iPEK Supervision et avanceret og super moderne inspektions TV udstyr. Grunden iPEK Supervisions unikke kamera traktorer, har vi mulighed for at inspicere fra meget små brønde størrelser, vores stikmaskine til stik på stik inspektioner kan således anvendes fra Ø315 brønde og med operationslængde på 90m ud + 30m i stikledning eller 120m ud.

Kloakledninger bliver slidte med tiden, og det kan være svært at se hvilken tilstand de er i, Da de er gravet flere meter i jorden. TV-Inspektion er et vigtigt værktøj til at kunne kontrollere rørenes tilstand, så man kan undgå fugtskader og rotteangreb.

TV-Inspektionen udføres med stor ekspertise.

Inspektionerne optages via computer på DVD eller USB stik alt efter kundens ønske, samt foto og der udarbejdes en tilstandsrapport bl. a. i henhold til fotomanualen, DanDas +.