Sikring af kloakkens kvalitet

Sikring af kvalitet

”Vi sikrer vore kunder vores høje kvalitetsniveau gennem fotodokumentation og tegning af alle nyanlæg og reparationsopgaver. På den måde kan man se, hvad vi har lavet, for det kan ikke ses, når vi er færdig”

Allan Borgen Christensen
indehaver, Borgen Kloakservice A/S

Garantiordning
Borgen Kloakservice A/S er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, og er dermed dækket af BYG Garantiordning. Byg Garantiordning er et sikkerhedsnet under de private forbrugere. Ordningen betyder, at den private forbruger er garanteret økonomisk kompensation, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt. Du kan læse mere om ordningen her. Borgen Kloakservice A/S er som medlem af Danske Kloakmestre også tilsluttet denne forenings garantiordning.

Kvalitetssikring
Borgen Kloakservice A/S er medlem af Teknologisk Instituts Kontrolinstans (TIK). TIK kommer minimum hvert 2. år kommer på besøg hos os og kontrollerer vores kvalitetssikring af det arbejde, vi udfører. Læs mere om TIKs kvalitetssikring her.

Skriv til os

Slamsugning af forurenede/giftige materialer
Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Kontakt Borgen Kloakservice og få en skarp og individuel pris
på din næste opgave – Ring på tlf. 51 70 80 22 og
hør nærmere


Telefon: 51 70 80 22

Borgen Kloakservice A/S | Allan Borgen Christensen | Vester Halnevej 46 | 9430 Vadum