Forsikringsskader kloak
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Forsikringsskader på kloakken i Aalborg og Nørresundby

Med vores kamera kan vi finde og lokalisere eventuelle skader så som rotteangreb, rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger, aflejringer, brud osv.Når skaden er fundet, kan vi lokalisere stedet ved hjælp af en indbygget sender/sonde i kameraet.

Avanceret udstyr sikrer, at skader opdages på selv de mest ufremkommelige steder i kloaksystemet. Vi kan filme alle rørtyper og dimensioner fra 30 mm til over 3000 mm.

Vi udfører også brøndrapporter samt brøndscanning, som giver dig en mulighed for at se dine brønde i en 3D model. Vi samarbejder med firmaer, der er medlem af Danske Tv-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK).

Med vores kamera kan vi finde og lokalisere eventuelle skader så som rotteangreb, rødder, forskydninger, tæringer, sammenstyrtninger, aflejringer, brud osv.

Kloakservice Aalborg og Nordjylland

Veludført kloakarbejde som forener kvalitet og økonomi. Det er filosofien bag Borgen Kloakservice som udfører serviceeftersyn, renovering samt nyanlæg af kloak og afløbsinstallationer for private husejere, erhverv, industrivirksomheder samt offentlige institutioner i hele Aalborg og omegn.

Som autoriseret kloakmester værdsætter vi gennemført kloakarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed. Vi løser ikke kun det akutte og synlige problem med kloakken, men finder og løser kilden til problemet, så det ikke opstår igen.

Derfor er rådgivning og god kommunikation en mærkesag for Borgen Kloakservice, som er din garanti for en gennemført og forebyggende kloakservice med fokus på dit behov, den ideelle løsning og faste aftaler.

Serviceeftersyn, renovering og nyanlæg af kloak

Hos Borgen Kloakservice leverer vi kvalitetssikret kloakservice til alle typer behov og udfordringer med kloak og afløb. Uanset om kloaksystemet er tilstoppet, rørene er utætte eller de gamle kloakrør skal udskiftes med en moderne kloakinstallation, så har vores mandskab den rette erfaring og know-how, som sikrer det resultat, du fortjener – og med den kvalitet som vi forlanger.

Vi klarer alt fra spuling og rens af kloak, slamsugning, udgravning til renovering og nyanlæg samt TV-inspektion til lokalisering af problemer i kloaknettet. Hos os er ingen opgaver for store eller små og med en moderne maskinpark og et erfarent mandskab, så har vi ekspertisen, som sikrer et slutresultat med fuld tilfredshed og uden kompromisser.

Kvalitetssikret kloakarbejde og kompetent rådgivning

Foruden komplet håndtering af det praktiske samarbejde, så værdsætter vi god og ærlig kommunikation, hvor kunden orienteres og rådgives om aktuelle problemer og skader, så du får løst problemet nu-og-her samt får en bæredygtig og fremtidssikret løsning på sigt. Det er din sikkerhed for grundig kloakrenovering samt forebyggelse mod tilbagevendende problemer.

Kloakarbejde fra Borgen Kloakservice

Spuling og rens af kloak, Slamsugning, TV-inspektion, Renovering af kloak, Nyanlæg af kloak, Stoppet afløb, Omfangsdræn, Højvandslukke og Rottebekæmpelse i Aalborg og omegn.

Samt en lang række øvrige opgaver indenfor kloakservice. Borgen Kloakservice er store nok til at håndtere komplette kloakløsninger og små nok til at tilpasse os det enkelte behov. Vi hjælper således med alt fra mindre vedligeholdelsesopgaver til større renoverings- og anlægsopgaver, hvor vi håndterer den samlede opgave fra start til slut.

Uvildig rådgivning ved forsikringssager

Skader i kloaknettet vil typisk være en sag for forsikringen. Er du i tvivl om, hvorvidt din aktuelle skade i kloakken kan kategoriseres som forsikringsskade og dermed udbedres med tilskud fra forsikringen, så kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp og rådgivning fra en autoriseret kloakmester.

Vi tager udgangspunkt i kundens situation, rettigheder og behov. Vi er ikke ”i lommen” på forsikringsselskabet, men kender kundens forsikringsmæssige rettigheder og rådgiver derudfra.

Forsikringsskader kloak Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os