Højvandslukke
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Undgå oversvømmelse med højvandslukke

Med et højvandslukke forhindres vand i kloakrørene at løbe baglæns og op gennem husets kælderafløb, når kloaksystemet overbelastes af store mængder vand. Montering af højvandslukke i kloaknettet er en ideel løsning for bebyggelse med kloakrør, som ligger lavere end kloaknettet ude ved vejen, og som derved har vanskeligt ved at lede vandet væk i tilfælde af stormflod/skybrud.

Hos Borgen Kloakservice har vi flere års erfaring med montering af højvandslukke og har blandt andet hjulpet en række private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt det offentlige i det meste af Aalborg og omegn med at forebygge oversvømmelse i kælder og øvrig bebyggelse.

Kontakt vores autoriserede kloakmester på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp og rådgivning til montering af et højvandslukke.

Forebyg oversvømmelse med højvandslukke

Et højvandslukke er en effektiv og fleksibel løsning, når oversvømmelse fra kælderafløb og andre lavtliggende afløb skal forebygges. Effektiv fordi det tillader vandet at løbe ud, men ikke tilbage og fleksibelt, da det kan monteres på lige præcis det afløbsrør, hvor problemet opstår.

Et højvandslukke består af et stykke kloakrør med indbygget klapper, som fungerer som en sluse, der åbner, når kloakvandet skal ledes væk, og som lukker, når kloakvandet presses tilbage udefra. Hos Borgen Kloakservice hjælper vi med at lokalisere det punkt på kloaknettet, hvor montering af et højvandslukke er mest relevant og ikke mindst lettest tilgængeligt, så du er sikret en kvalitetsløsning til billigst mulige penge.

Etablering af højvandslukke ved autoriseret kloakmester

Arbejdet med etablering af højvandslukke skal udføres af en autoriseret kloakmester og hos Borgen Kloakservice håndterer vi opgaven fra rådgivningsfasen, etablering og rådgivning om korrekt vedligehold af installationen.

Et højvandslukke skal typisk efterses én gang om året, hvor systemet renses for snavs og skidt for at sikre optimalt gennemløb ved klapperne.
Selve beslutningen om at montere et højvandslukke kræver ikke tilladelse fra kommunen, men selve monteringsarbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester for at sikre et kvalitetstestet og godkendt resultat.

Håndværkerfradrag 2021

Du kan få håndværkerfradrag for udvalgte håndværksydelser og servicefradrag for udvalgte serviceydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen – ikke for materialer.

Læs mere på skat.dk

Kontakt Borgen Kloakservice og hør nærmere om muligheden for at få monteret et højvandslukke med tilskud.

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Højvandslukke Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os