Installer godkendte rottespærre
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Installer godkendte rottespærrer i dit hjem i Aalborg og Nørresundby

Har du mistanke om, at du har rotter i din kloak? Eller vil du gerne forebygge at få besøg af de små ubudne gæster?

Hos Borgen Kloakservice kan vi hjælpe dig med at sikre din bolig og din kloak mod rotter. Ved hjælp af godkendte rottespærrer kan du forhindre, at rotterne får adgang til din grund via kloaksystemet og finder vej til din bolig. Det kræver autorisation at montere de effektive rottespærrer, og det har vi hos Borgen Kloakservice. Har du brug for professionel hjælp til rottebekæmpelse i Aalborg og omegn, anbefaler vi, at du kontakter os for at få installeret godkendte rottespærrer i din kloak.

UNDGÅ ROTTER – INSTALLER GODKENDTE ROTTESPÆRRER

Selvom en rotte er et meget lille dyr, kan den gøre uendeligt meget skade. De små gnavere kan gnave sig gennem næsten hvad som helst, og da de elsker at opholde sig og yngle nede i kloaksystemet, kan de være skyld i alvorlige skader på dine kloakrør. Skader, som kan give dig gener i din bolig, og skader, som kan være dyre at udbedre.

Mange griber først ind og overvejer at få installeret rottespærrer, når skaden allerede er sket. Men vil du gerne undgå at skulle døje med at få udbedret skader i din kloak eller at møde en rotte på dit badeværelse en tidlig morgen, er der god grund til at installere godkendte rottespærrer i din kloak. Også selvom du endnu ikke har stiftet bekendtskab med en rotte ved din bolig. Installer allerede nu godkendte rottespærrer – forebyggelse betaler sig.

FORDELE VED AT FÅ INSTALLERET GODKENDTE ROTTESPÆRRER

 • Rotter har ikke længere adgang til din kloak
 • Du forebygger og er med til at bekæmpe rotter i dit lokalområde
 • Du undgår skader på din kloak forårsaget af rotter
 • Du forlænger levetiden på din kloak
 • Du behøver ikke bekymre dig om rotter på din grund

HVAD ER EN ROTTESPÆRRE?

En rottespærrer er et effektivt redskab til at forhindre, at rotter har adgang til din kloak. Som navnet indikerer, spærrer det for rotterne, så de må finde et andet sted at bevæge sig hen. Rottespærrer er udformet i rustfrit stål, da det er et af de få materialer, som end ikke den mest sultne rotte kan gnave sig gennem. Rottespærrer er udstyret med to spjæld, som går ind og spærrer for rotten.

Et rottespær er udformet således, at rotter ikke kan komme ind i din kloak, men at spildevand, som skal ledes ud, godt kan passere. Med en rottespærre er du sikret et godt flow, så du ikke vil opleve problemer i forbindelse med det spildevand, som skal ledes væk fra din bolig. Og så kan du sove trygt om natten velvidende, at der ikke kravler rotter rundt nede i dine kloakrør under din bolig.

KAN DU SELV INSTALLERE EN GODKENDT ROTTESPÆRRE?

Det er ikke tilladt selv at installere rottespærrer. Du skal have fat i en autoriseret kloakmester til at klare opgaven. Til gengæld kan du så være sikker på, at du får installeret din rottespærre korrekt, så der ikke smutter rotter gennem alligevel, eller at der bliver problemer med udledningen af dit spildevand.

Bor du i et område med et stort kloakområde, som eksempelvis en boligblok, er det nødvendigt med en rotte-rydning, før du får installeret en rottespærre. Til det formål kan vi placere moderne fælder i kloakken, der slår rotterne ihjel. Først når fælden giver besked om, at kloakområdet er ryddet for rotter, installerer vi rottespærrer. Det giver en stor besparelse at gribe det an på den måde, da det så er mindre rotteklapper, der skal monteres. Det er lovpligtigt at få gennemført et årligt servicetjek af dine rotteklapper eller rottespærrer.

TILBUD PÅ INSTALLATION AF ROTTESPÆRRE

Installer godkendte rottespærrer med vores hjælp. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du kan overveje, om det er noget, som du vil gøre brug af. Du er velkommen til at ringe til os for at bestille en tid eller for at få svar på dine spørgsmål i forhold til bekæmpelse af rotter. Du kan ringe til os på telefon 51708022 eller sende en mail til allan@borgenkloak.dk.

Installer godkendte rottespærre
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os