Vi renoverer kloakken i Aalborg og omegn

Skal kloakrørene renoveres eller skal hele kloaksystemet opgraderes med moderne og bæredygtige kloak- og afløbsinstallationer, så kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få professionel hjælp af en autoriseret kloakmester.

Vi tilbyder kloakrenovering med den erfaring og know-how, som sikrer et kvalitetsresultat uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller din tilfredshed. Uanset behov for kloakrenovering og kloakservice, så nøjes vi ikke kun med at løse det akutte behov, men sørger for at finde og løse problemet, så det ikke opstår igen.

En grundig og forebyggende indsats, hvor kloaksystemet renoveres korrekt første gang, er den bedste og billigste måde at opretholde et funktionelt kloaksystem uden unødvendige og tilbagevendende renoveringsudgifter.

Med et erfarent team af kloakarbejdere og en moderne maskinpark rykker vi hurtigt ud ved problemer med kloaksystemet. Hurtig udrykning og korrekt skadesudbedring kan minimere skader, reducere eventuelle lugtgener samt sikre en kloakrenovering som udføres bedst og billigst muligt.

Kontakt
DØGNSERVICE
Tlf. 51 70 80 22
Tlf. 98 14 44 82
allan@borgenkloak.dk
Find os
Borgen Kloakservice A/S
V/
Allan Borgen Christensen
Vester Halnevej 46
9430 Vadum

Kloakrenovering, udskiftning eller nyanlæg af kloak?

Behovet for kloakrenovering skyldes ofte en mistanke eller dokumenterede utætheder i kloaksystemet. Uanset om problemet er opstået som følge af brud på kloakrørene, sætningsskader, rodskader eller eventuelt skadedyr, så kan skaderne renoveres og forebygges på en række forskellige måder.

Er der tale om utætheder som følge af brud på en stikledning, så kan vi foretage en punktreparation, hvor opbrydning- og gravearbejde er fokuseret på den del af kloakrøret, hvor skaden er lokaliseret. I enkelte tilfælde kan det være tilstrækkeligt at fore kloakrøret  med en plaststrømpe, når utætheder skal håndteres hurtigt og billigt. Foring af kloakrør er en billig løsning til et quick-fix og i langt de fleste tilfælde anbefaler vi grundig renovering så problemet håndteres og forebygges med bedst muligt resultat.
Er der derimod tale om mere omfattende brud på kloakrørene eksempelvis i forbindelse med forældede betonrør, sætningsskader eller skadedyrsproblemer, så anbefaler vi, at få udskiftet kloakrørene med moderne materialer for at genskabe og opgradere kloaknettets funktion.

Vi udfører følgende typer kloakrenovering

  • Reparation af utætte kloakrør (foring med plaststrømpe)
  • Udskiftning af kloakrør med en moderne og fremtidssikret løsning
  • Separat kloakering af regnvand og spildevand
  • Forebyggende kloakservice til gavn for et funktionelt kloaksystem
  • Installation af højvandslukke, omfangsdræn og pumpebrønd
  • Kloakrensning og slamsugning

Samt en lang række øvrige typer kloakrenovering, hvor I ønsker en professionel og langtidsholdbar løsning.

Uanset udfordringer og behov for kloakrenovering, så sætter vi stor ære i at levere kvalitetssikret og godkendt kloakarbejde, som løser det akutte problem nu-og-her samt sikrer en bæredygtig og fremtidssikret løsning på sigt.

Separat kloakering

Er kloaksystemet overbelastet så kan separat kloakering være en oplagt løsning, hvor regnvand og spildevand adskilles i to separate ledninger. På den måde tages presset af kloaknettet, som efterfølgende vil være i stand til at håndtere større vandmængder. Separat kloakering er en populær og fremtidssikret metode at sikre huset mod oversvømmelser ved stormflod/skybrud, hvor risikoen for tilstoppede afløb og oversvømmede kældre minimeres.

Kontakt Borgen Kloak service på tlf. 51 70 80 22

Er du i tvivl om hvilken type kloakrenovering, som er bedst egnet til jeres behov, så kontakt Borgen Kloakservice og få hjælp og rådgivning fra en autoriseret kloakmester.

Vi har stor erfaring med TV-inspektion af kloaksystemet, som hurtigt og nemt kan lokalisere problemet og dermed skabe forudsætningerne for at sætte ind, hvor behovet er størst. Kontakt os på tlf. 51 70 80 22 og få en kvalitetssikret og bæredygtig løsning.

Kloakrenovering i Aalborg og det meste af Nordjylland

Hos Borgen Kloakservice udfører vi kloakrenovering for private hjem, erhverv samt industrivirksomheder i Aalborg og omegn samt det meste af Nordjylland.

Vi er din garanti for solidt, nordjysk håndværk, når kloaksystemet skal renoveres, afløbsinstallationerne skal have et service eftersyn eller når du ønsker kompetent rådgivning fra en erfaren og autoriseret kloakmester, som kender behovet samt hvilken løsning der sikrer det bedste resultat.

Foruden kloakrenovering i Aalborg udfører vi jævnligt opgaver i Jammerbugt Kommune, Aabybro, Pandrup, Vodskov, Vadum, Biersted, Nørhalne, Nørresundby samt øst for Aalborg i Klarup og Gistrup.

Har du brug for hjælp til Kloakservice?

Ring til os 51 70 80 22

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Som autoriseret kloakmester værdsætter vi gennemført kloakarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.