Kloakservice Aabybro
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Aabybro

Hos Borgen Kloakservice går vi på arbejde hver dag med en klokkeklar overbevisning om, at veludført kloakarbejde skal forene kvalitet og økonomi. Vi går aldrig på kompromis med vores opgaveløsning, og vi bliver ved, indtil vi har løst problemet til din fulde tilfredshed. Her er der ingen lappeløsninger eller kortsigtede quick-fixes. Vi finder ind til problemets kerne, så det ikke opstår igen. Det, mener vi, er almindelig sund fornuft.

Vi rykker ud til alle slags kunder og alle slags problemer – ingen opgave er for lille eller for stor. Hvad enten du ringer som privat husejer, erhvervskunde, industrivirksomhed eller offentlig institution, er vi klar til at hjælpe. Vi mener, at alle skal have lige adgang til kvalitetssikret kloakarbejde. Derfor sørger vi for, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris. Vores mandskab dækker hele Aabybro og omegn, så vi er altid kun en opringning væk.

Alt kloakarbejde udføres

Udfordringer i kloak og afløb kan spænde over alt fra tilstoppet kloaksystem og utætte vandrør til skadedyr og problemer med miljøfarlige materialer. Uanset hvad problemet måtte være, har vi den faglige ekspertise og knowhow til at løse det – én gang for alle. Det er lige meget, om det drejer sig om slamsugning, stoppede afløb, spuling af kloak, kloakrenovering eller nyanlæg af kloak – vores erfarne mandskab har prøvet det hele mange gange før.

Vi hjælper også ved mistanke om rotter og tilbyder TV-inspektion af kloaksystemet, rottebekæmpelse og installering af godkendte rottespær. Eller måske har du brug for at forebygge vand i din kælder? Den opgave klarer vi også nemt. Vi kan stå for omfangsdræn, højvandslukke og separatkloakering. Altid med samme kompromisløse tilgang til kvalitet og funktionalitet. Og altid til en fair pris.

Uvildig rådgivning i forsikringssager

Hvis uheldet er ude, og du har fået en kloakskade i dit hus, kan du i nogle tilfælde få skaden udbedret med hjælp fra din forsikring. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om skaden er forsikringsberettiget og tilbyder gerne helt og aldeles uvildig rådgivning i din dialog med forsikringsselskabet.

God kommunikation og rådgivning er vores mærkesag, og vi helmer ikke, før opgaven er løst til din fulde tilfredshed. Borgen Kloakservice er din garanti for solidt, nordjysk håndværk med faste aftaler, fremtidssikrede løsninger og dine behov i fokus.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os