Kloakservice Biersted
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Biersted

Leder du efter veludført kloakarbejde, som forener både kvalitet og pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Borgen Kloakservice går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi sætter en ære i vores arbejde. Når vi løser en opgave, ser vi altid på helheden frem for blot at fokusere på det isolerede problem. Vi finder roden til problemet og sørger for at løse det én gang for alle. Det er din garanti for en bæredygtig og fremtidssikret løsning – og altid til en fair pris.

Alle slags kunder er velkomne

Hos Borgen Kloakservice er ingen opgave for stor eller for lille. Vi rykker ud til alle slags kunder og tilpasser os let den enkelte opgave – lige fra små vedligeholdelsesopgaver i private hjem til store anlægsopgaver i industrien. Så tøv ikke med at kontakte os, uanset om du henvender dig som privat husejer, erhvervsvirksomhed, industri eller offentlig institution. Vores erfarne mandskab og moderne maskinpark kan som regel rykke ud med kort varsel. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt alle ugens dage og dækker hele Biersted og omegn.

Stor ekspertise i alt kloakarbejde

Vi har stor erfaring med al slags kloakarbejde, herunder slamsugning, spuling af kloak, hjælp ved tilstoppede afløb, kloakrenovering og nyanlæg af kloak. Så uanset om du har et enkelt rør, der skal repareres eller et helt kloaknet, der er udtjent, har vi den fornødne ekspertise. Hvis du har problemer med skadedyr, tilbyder vi også rottebekæmpelse inklusiv TV-inspektion af dit kloaknet og installering af godkendte rottespær. Derudover ved vi alt om, hvordan man kan forebygge vand i din kælder. Vi tilbyder højvandslukke, omfangsdræn og separatkloakering.

Faglig støtte i forsikringssager

Har du brug for en erfaren sparringspartner i forbindelse med en forsikringssag? Kloakskader i dit hjem kan i nogle tilfælde være forsikringsberettigede. Hvis du trænger til rådgivning i forbindelse med en mulig forsikringssag, kan du altid ringe og få en snak med en autoriseret kloakmester. Vi kender dine rettigheder og alle kringelkrogene i systemet og tilbyder helt og aldeles uvildig rådgivning.

Hos Borgen Kloakservice er god kommunikation og rådgivning en mærkesag for os. Du kan derfor altid regne med faste aftaler, kompromisløs kvalitet og faglig stolthed, når du bruger os til dit kloakarbejde. Vi helmer ikke, før vi har løst opgaven til din fulde tilfredshed. Og vi tilbyder altid arbejdet til en god og konkurrencedygtig pris.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os