Kloakservice i Klarup
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Klarup

TV-inspektion af kloakker i Klarup – både erhverv og privat

Lad din lokale kloakservice foretage en TV-inspektion af dit hjem i Klarups kloakker. Hvis du har mistanke om, at der kan være utætheder eller andre problemer i kloaksystemet, kan du på effektiv vis få gennemgået dine afløbsinstallationer, kloakrør og stikledninger med en smart TV-inspektion. Når du får foretaget en TV-inspektion, bliver det hurtigt opdaget, hvis der skulle være fejl eller brud på dit kloaksystem. En TV-inspektion giver altså et komplet helhedsbillede over dit kloaksystems stand. 

Hos Kloakservice Klarup anbefaler vi ved mistanke om skader på kloakken, at der foretages et serviceeftersyn med TV-inspektion. Vi tilbyder TV-inspektioner i Klarup i både foto og video. Disse rapporter bruges til kontrol af kloaksystemet, til kontrol af det udførte arbejde og ikke mindst for din trygheds skyld. Jo hurtigere eventuelle problemer i dit kloaksystem bliver opdaget, desto hurtigere kan eventuelle skader forhindres eller stoppes. Dette giver i sidste ende færre udgifter til det efterfølgende oprydnings-, grave- og renoveringsarbejde.

Bor du i Klarup? Få et helhedsbillede med en TV-inspektion

En TV-inspektion giver et meget brugbart og konstruktivt helhedsbillede af dit kloaksystems forfatning. Hvis vi i forbindelse med en TV-inspektion finder skader, brud, fejlinstallationer eller sætningsskader, står vi selvfølgelig klar med professionel og kompetent rådgivning om aktuelle risici for kommende eller i værste fald tilbagevendende problemer.

På baggrund af de informationer, der udvindes fra en TV-inspektion, kan dit kloaksystem opgraderes og istandsættes ud fra de helt rigtige forudsætninger. På den måde kan du undgå udgifter til konstante reparationer af en dårlig kloakløsning samt til det dertilhørende grave- og oprydningsarbejde. Hos Kloakservice Klarup har vi altid dine interesser som førsteprioritet. Derfor udfører vi det aftalte arbejde korrekt første gang, så dine udgifter bliver holdt på et minimum.

TV-inspektion af kloaksystemer i Klarup og resten af Nordjylland 

Hos Kloakservice Klarup udfører vi professionelle TV-inspektioner af kloaksystemer samt stikledninger for private kunder og virksomheder i Klarup. TV-inspektion er en ydelse, som vi hos Kloakservice Klarup yder i forbindelse med renoveringsarbejde eller kloakservice. Vi anbefaler det også ved køb og salg af ejendom i Klarup. Inspektion kan bruges til at vise et fejlfrit kloaksystem ved salg, men den kan også bringe husets købssum ned, hvis den viser mistanke om utætheder.

Disse elementer bliver inspiceret i kloakken: 

 • brud samt utætheder på kloakrør 
 • tilstopning af kloakkens rør samt samlingspunkter 
 • sætningsskader 
 • indtrængning af trærødder 
 • rotter og andre skadedyr.

Kontakt Kloakservice Klarup. Så kommer vi og laver en TV-inspektion af din kloak.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os