Kloakservice Nørhalne
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Nørhalne

Hos Borgen Kloakservice går vi på arbejde hver dag for at levere veludført kloakarbejde, der forener kvalitet og pris. Vi går aldrig på kompromis – hverken når det gælder den faglige opgaveløsning, eller når det gælder din tilfredshed som kunde. I vores verden findes der ikke halve løsninger eller quick-fixes. Vi finder ind til kernen i dit problem og løser det én gang for alle, så du ikke står med det samme problem igen om seks måneder. Det er for os almindelig, nordjysk fornuft.

Vi hjælper gerne alle slags kunder, uanset om du ringer som privat husejer, erhvervsvirksomhed, industri eller offentlig institution. Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi har den rette størrelse til både at kunne håndtere mindre vedligeholdelsesopgaver for private og de helt store anlægsopgaver i industrien. Vores erfarne mandskab kan rykke ud med kort varsel, og vores moderne maskinpark kan håndtere enhver udfordring. Med en telefonvagt døgnet rundt hele ugen tager vi vores løfte om god kundeservice alvorligt.

Vi klarer alle kloakudfordringer

Problemer i kloaknettet spænder bredt – så det samme gør vores opgaveportefølje. Vi har erfaringen og udstyret til at klare alt inden for slamsugning, spuling af kloak, tilstoppede afløb, kloakrenovering og nyanlæg af kloak. Så uanset om det er et rør, der er sprunget, eller hele dit kloaksystem, der skal udskiftes, kan vi hjælpe. Derudover har vi stor erfaring med rottebekæmpelse, TV-inspektion af kloaksystemer og installering af godkendte rottespær. Hvis kælderen skal sikres mod vand, kan vi også klare det og tilbyder omfangsdræn, højvandslukke og separatkloakering.

God kundeservice er en mærkesag

Hvis uheldet er ude, og du har fået en skade i dit kloaknet, vil din forsikring i nogle tilfælde kunne dække. Vi kender systemet og dine rettigheder helt ud i krogene og tilbyder gerne uvildig rådgivning i din dialog med forsikringsselskabet. Så ring og få en snak med en autoriseret kloakmester.

Hos Borgen Kloakservice kan du være sikker på, at vi lytter til dig og dine behov. God kommunikation og rådgivning er en mærkesag for os, og vi sætter en ære i at løse opgaven til din fulde tilfredshed. Vi sørger for faste aftaler og klar tale gennem hele processen. Borgen Kloakservice er din garanti for solidt håndværk og faglig stolthed – og altid til en meget fair pris.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os