Kloakservice i Støvring
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Støvring

Din lokale kloakservice i Støvring forebygger vand i kælderen og andre vandskader 

Hvis du før har været så uheldig at have vand i kælderen eller en anden vandskade i din bolig i Støvring, ved du også, at renoveringsarbejdet – og ikke mindst forsikringssagen – kan blive en omstændelig og lang proces. Hos Kloakservice Støvring har vi stor erfaring samt ekspertise, når det kommer til at forebygge vandskader i kældre i Støvring. Ved at få udført forebyggende arbejde og eftersyn på dit kloaksystem kan du gøre dit for at undgå oversvømmelser i din bolig og slippe for at håndtere efterfølgende konsekvenser som råd og skimmelskader. 

Hos Kloakservice Støvring har vi lokale, autoriserede og professionelle kloakmestre til at foretage forebyggende serviceeftersyn af dine nuværende kloakinstallationer samt montering af supplerende installationer såsom omfangsdræn, højvandslukke og pumpebrønde, der anvendes mod oversvømmelse og vand i kælderen. 

Vi står altid klar med råd og vejledning i forhold til forebyggende tiltag mod de store mængder nedbør, som kan falde i Støvring – f.eks. skybrud og stormflod – eller ved problemer med højt grundvandsspejl. Vidste du desuden, at du kan få installeret et omfangsdræn eller et højvandslukke med tilskud fra statens energitilskud? Med sådanne foranstaltninger kan du forebygge små som store skader på din bolig.

Lad din lokale kloakservice fra Støvring forhindre, at der kommer vand i din kælder 

Vand i kælderen kan komme af mange årsager. Det kan komme på grund af utætte kloakledninger og større eller mindre skader på husets fundament, og så påvirkes det selvfølgelig af det danske vejr, som typisk udgør en af de allerstørste syndere i Støvring. Eventuelle problemer kan dog let og effektivt forebygges, hvis du får foretaget et årligt eftersyn af dit kloaksystem samt får lavet nødvendige opgraderinger af afløb og kloak med nye, moderne og bæredygtige kloaksystemer. 

Hos Kloakservice Støvring har vi mange års erfaring inden for eftersyn og service af kloakker i Støvring samt anlæg af blandt andet pumpebrønde, højvandslukke og omfangsdræn i forebyggelse og bekæmpelse af oversvømmelse af kældre og eftervirkninger som vand og fugt. Har du vand i kælderen, kan dette i de fleste tilfælde løses med jævnlige eftersyn samt god vedligeholdelse af diverse afløbsrør og af kloakinstallationen. 

Hvis du sikrer dig, at din kloak og dens gennemløb fungerer optimalt gennem eftersyn og vedligeholdelse, kan eventuelle problemer blive opdaget og håndteret i tide, før de efterlader en dyr regning. I ni ud af 10 tilfælde er det langt bedre og ikke mindst billigere at få foretaget et årligt kontroleftersyn end at vente på, at skaden opstår, og at problemerne hober sig op. Ring til Kloakservice Støvring på tlf. 51 70 80 22 – så kommer vi og kigger på din kloak.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os