Kloakservice i Svenstrup
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Svenstrup

Vælg lokal rottebekæmper 

I kloaknettet kan der være rotter og andre skadedyr, som er potentielle smittebærere af alvorlige sygdomme, der kan smitte mennesker og dyr. Rotter er skadedyr, som kan ødelægge velfungerende kloaksystemer ved at gnave sig igennem kloakrør og afløb. Er de først kommet ind i dit hus i Svenstrup – eksempelvis via afløbet – kan de gnave sig igennem alt i din bolig, for eksempel vægge, paneler og køkkenskabe. Har du først set én rotte, kan du være sikker på, at der nok skal komme flere til, hvis du ikke reagerer på problemet prompte. De flokkes og formerer sig nemlig ekstremt hurtigt. Har du mistanke om rotteproblemer, så kontakt os fra Kloakservice Svenstrup.

Din lokale kloakservice i Svenstrup sikrer dit hjem mod rotter

Det bedste, du kan gøre for at beskytte dit hus i Svenstrup mod rotter, er at opretholde et intakt kloaksystem, hvor der ikke er brud eller andre skader på rør og samlinger. Er ét eller flere kloakrør utætte eller defekte, har rotter fri adgang til kloaksystemet, og de kan på den måde skaffe sig adgang til husets mange forskellige afløbsinstallationer, for eksempel toilettet og gulvafløbet i din bruser, i dit bryggers og i andre rum. 

Har du mistanke om et rotteproblem, så kontakt din lokale kloakservice i Svenstrup. Vi giver dit kloaknet et serviceeftersyn med en TV-inspektion. Med en TV-inspektion kan du komme eventuelle problemer med rotter i forkøbet og gøre en forebyggende indsats, inden du får et reelt rotteproblem. 

TV-inspektionen opdager forældede kloakinstallationer, brud på kloakrør eller afløb og eventuelt byggesjusk. TV-inspektionens opdagelser og informationer giver dig og din kloakmester de allerbedste forudsætninger for at kunne opdage, forebygge og bekæmpe dit eventuelle rotteproblem på effektiv vis.

Serviceeftersyn af kloakker i Svenstrup  

For at kunne opretholde et bæredygtigt og sikkert kloaksystem anbefaler vi hos Kloakservice Svenstrup, at du får tjekket dit kloaksystem hvert år. Vi gennemgår din kloaks installationer og sikrer os, at alle dine afløb fungerer optimalt, og at de er lukket på forsvarlig vis, således at eventuelle rotter og andre skadedyr får de værst mulige vilkår for at overleve og formere sig i kloakkerne i Svenstrup. 

Hvis vi finder grus, jord eller sten i dit kloaksystem, er dette ofte et tegn på, at der er rotter, som har gravet og gnavet sig adgang gennem kloakrørene. Afhængigt af problemet og dets kompleksitet tilbyder Kloakservice Svenstrup alt lige fra punktreparation af et enkelt kloakrør til større renoveringer, hvor gamle og forældede kloaksystemer udskiftes. Kontakt Kloakservice Svenstrup på tlf. 51 70 80 22 for hurtig og effektiv rottebekæmpelse i Svenstrup og resten af Nordjylland.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os