Kloakservice Vodskov
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Kloakservice Vodskov

Hos Borgen Kloakservice får du altid veludført kloakarbejde, som forener kvalitet og økonomi. Vi sætter en ære i vores arbejde og går aldrig på kompromis, hverken med kvalitet, funktionalitet eller kundeservice. Når vi løser en opgave, er det med kundens behov i centrum. Det betyder, at vi ikke kun ser på det enkelte problem – vi ser på helheden og sørger for at finde roden til problemet, så det kan blive løst én gang for alle. Både fordi det er god kundeservice – og fordi vi slet ikke kan lade være.

Vi ved, at god kommunikation og rådgivning er nøglen til et godt samarbejde. I Borgen Kloakservice gør vi derfor vores yderste for, at vi altid løser opgaven til din fulde tilfredshed. Vores faglige stolthed er din garanti for gennemført, forebyggende kloakservice med fokus på faste aftaler, fremtidssikrede løsninger og god kundeservice.

Vi hjælper alle slags kunder

Intet problem er for stort eller for småt. Vi kan både påtage os de helt store anlægsopgaver og de helt små vedligeholdelsesopgaver. Så uanset om du henvender dig som privat husejer, erhvervsvirksomhed, industri eller offentlig institution, kan vi hjælpe dig. Vi har en døgnservice, der sidder klar ved telefonen hele ugen, og vi er altid kun en opringning væk. Vores erfarne mandskab dækker hele Vodskov og omegn og kan rykke ud med kort varsel.

Bred erfaring med kloakarbejde

Vi har solid erfaring inden for alle kloak- og afløbsrelaterede opgaver og kan klare alt lige fra slamsugning, spuling af kloak og stoppede afløb til kloakrenovering og nyanlæg af kloak. Har du problemer med skadedyr, tilbyder vi TV-inspektion af dit kloaknet, rottebekæmpelse og installering af godkendte rottespær. Vi ved, hvad der skal til for at komme problemerne til livs. Vi kan også hjælpe med at forebygge vand i kælderen og tilbyder omfangsdræn, højvandslukke og separatkloakering.

Din sparringspartner i forsikringssager

Har du fået en skade på dit kloaknet, vil du i nogle tilfælde være dækket af din forsikring og kan få støtte til at udbedre skaden. Vi kender til systemet og dine rettigheder og bistår gerne med helt og aldeles uvildig rådgivning i din dialog med forsikringsselskabet. Ring til os og få en snak med en autoriseret kloakmester. Det er en mærkesag for os at rådgive andre med udgangspunkt i vores faglige ekspertise.

Kloakservice Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os