Montering af rottespærre Hobro og omegn
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Montering af rottespærre i Hadsund og Hobro

Hvis du har mistanke om, at du har ubudne gæster i din kloak, kan vi hos Borgen Kloakservice sikre din bolig og kloak mod rotter ved at sætte en godkendt rottespærre op.

Ved at få opsat en godkendt rottespærre, kan du forhindre, at rotter finder vej ind i din kloak og næst ind i din bolig. Udover at undgå de bakteriefyldte skadedyr, sikrer du samtidig, at din kloak ikke får skader som følge af rotter.

Undgå rotter – få installeret en godkendt rottespærre

Ved at få installeret en rottespærre sikrer du ikke kun dit hjem mod ubudne gæster i form af rotter. Du sikrer også, at rotterne ikke gør skade på din kloak, som kræver en større indsats for at udbedre. Selvom de er små, kan de nemlig gøre stor skade på din kloak og dine kloakrør. Skader, som kan give dig gener i din bolig, og skader, som kan koste dyrt at få udbedret.

Mange reagerer først, når skaden allerede er sket. Men hvis du gerne vil undgå at bruge penge på at få udbedret skader som følge af rotter, er der god grund til at installere en godkendt rottespærrer hos en autoriseret kloakmester. På den måde forebygger du skaderne – og det kan betale sig.

Er skaden sket? Vi rykker hurtigt ud til Hadsund og Hobro

Er du i den uheldige situation, at skaden allerede er sket? Så kan du altid kontakte os på vores døgnservice telefon 51 70 80 22. Vi rykker hurtigt ud, og vores kompetente team finder hurtigt en løsning på dit problem.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en rottespærre. Det samme gælder, hvis du oplever andre problemer med din kloak, som kræver kloakservice.

Ring til Borgen Kloakservice og få en pris på rottespærre

Det er ikke tilladt selv at opsætte en rottespærre, og her skal du i stedet have fat i en autoriseret kloakmester, der er rustet til at klare opgaven. På den måde kan du være sikker på, at din rottespærre bliver installeret korrekt, så der ikke sniger (eller gnaver!) sig rotter ind i dine kloakker og ind i dit hjem.

Bor du nær Hadsund eller Hobro, kan du ringe til os, din lokale kloakmester og få en pris på rottespærre.

Montering af rottespærre Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os