Nyanlæg af kloak
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Nyanlæg af kloak Aalborg og Nordjylland

Hos Borgen Kloakservice tilbyder vi alt i serviceeftersyn, renovering samt nyanlæg af kloak. Som autoriseret kloakmester samt medlem af Dansk byggeri, så har vi den faglige ekspertise og rette know-how som sikrer kloakarbejde i kvalitetstestet og branchegodkendt standard.

Vores faglige stolthed og erfarne mandskab er din garanti for en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som måler succes i kundernes tilfredshed. Vi har anlagt ny kloak for en række private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt det offentlige i hele Aalborg samt det meste af Nordjylland. Uanset behov, udfordringer og ønsker til nyanlæg af kloak, så værdsætter vi god kommunikation og faste aftaler, så vi kan levere det resultat I forventer – og som vi forlanger.

Borgen Kloakservice er kendetegnet ved gennemført og solidt nordjysk kvalitetsarbejde og vi går ikke på kompromis med hverken funktionalitet, pris eller kundens tilfredshed. Kontakt os på tlf. 51 70 80 22 og hør nærmere om dine muligheder for anlæg af ny kloak.

Kloakservice Aalborg og Nordjylland

Nyanlæg af kloak er stor og vigtig beslutning, som kræver tillid og tryghed til sin entreprenør. Hos Borgen Kloakservice tilbyder vi at træde til allerede i planlægningsfasen af nybyggeriet, tilbygningen eller renoveringsarbejdet, så kloaksystemet bliver en integreret del af byggeprocessen. Med grundige forundersøgelser orienterer og rådgiver vi jer og eventuel bygherre om arbejdets forløb og sørger for, at der bliver taget hånd om samtlige facetter af anlægget af ny kloak.

Ny kloak – planlægning, projektering og tilsyn

Hos Borgen Kloakservice har vi mere end 15 års erfaring med anlægsarbejde af ny kloak til både private og erhverv. Hvad enten det er til et nybyggeri eller supplerende kloakinstallationer i forbindelse med tilbygning eller renovering, så planlægger og projekterer vores autoriserede kloakmester forløbet, så kunden får en komplet kloakløsning med fuld funktionalitet, optimale adgangsforhold samt minimal vedligehold. Hos er du garanteret kvalitetssikrede og branchegodkendte kloakinstallationer – kontakt os på tlf. 51 70 80 22 og hør nærmere om jeres økonomiske sikkerhed for en kvalitetsløsning hos Borgen Kloakservice.

Anlæg af ny kloak

  • Lægning og tilsyn af indvendige kloakker
  • Totalløsninger ved til-, om- og nybyggeri
  • Udvendig kloakering og regnvandsbrønde
  • Forebyggende kloakinstallationer (højvandslukke, omfangsdræn mm.)

Renovering eller ny kloak?

Hvornår kan det betale sig at renovere og hvornår kan det betale sig at anlægge ny kloak? Spørgsmålet afhænger af den nuværende kloakinstallations forfatning, jeres ønsker til kvalitet og funktionalitet, områdets placering samt risikoen for belastning af store mængder vand (højt grundvandsspejl, oversvømmelse ved nedbør/skybrud mm.).

Med TV-inspektion af det nuværende kloakanlæg, undersøgelse af ejendommens jordforhold samt rådgivning om relevante løsninger og forebyggende tiltag, så kan Borgen Kloakservice hjælpe jer nærmere et svar – og give en vurdering af, hvorvidt ønsker og økonomi hænger sammen med det reelle behov.

Nyanlæg af kloak vil i visse henseender være en god økonomisk løsning, hvis det er i forbindelse med en allerede planlagt til-/ombygning, mens renovering af kloak kan svare sig, hvis kloaksystemet er intakt og solidt, men trænger til opgradering af forebyggende kloakinstallationer (højvandslukke, omfangsdræn mm.).

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Nyanlæg af kloak Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os