Undgå fugtskader med dræn

Døjer du med fugt og vandskader i kælderen og oplever, at der kommer vand ind via ydervæggene, sokkel eller fundament, så kan et omfangsdræn være en god investering for at undgå vand- og fugtskader.

Et omfangsdræn sørger for at overskydende vand ledes væk fra hus og kælder og ned i en regnvandsbrønd som er koblet op til kloaknettet.

Hos Borgen Kloakservice tilbyder vi multifunktionelle omfangsdræn, som fungerer overfor både regnvand/nedbør samt ved ejendomme med højt grundvandsspejl. Kontakt os på tlf. 51 70 80 22 og hør nærmere om fordelene ved et omfangsdræn.

Kontakt
DØGNSERVICE
Tlf. 51 70 80 22
Tlf. 98 14 44 82
allan@borgenkloak.dk
Find os
Borgen Kloakservice A/S
V/
Allan Borgen Christensen
Vester Halnevej 46
9430 Vadum

Kloakservice Aalborg og Nordjylland

Er der fugtskjolder eller krakeleret puds på murværket, så kan det være tegn på at husets fundament, sokkel og/eller ydervægge suger fugt, hvilket giver øget risiko for dårligt indeklima i form af råd og svamp. Er problemet pludseligt opstået og kun aktuelt ved ét område på huset, så skyldes det typisk utætte installationer eller på et afløbsrør.

Lignende skader kan udbedres med punktreparation af afløbsinstallationerne, mens mere permanente fugt- og vandskader over større områder på ydervægge, sokkel og fundament kan skyldes terrænets hældning eller lerholdig jord, hvor overskydende vand ikke afledes tilstrækkeligt. Et omfangsdræn fungerer både ved store mængder regnvand/nedbør samt ved generne fra et højt grundvandsspejl og virker i princippet som en nedgravet tagrende, hvor det overskydende vand ledes over i kloaksystemet.

Få hjælp til omfangsdræn med Energi-Tilskud

Hos Borgen Kloakservice leverer vi totalløsninger indenfor installation af omfangsdræn indebærende forundersøgelse, udgravning, installation af omfangsdræn samt eventuel efterisolering ved huse af ældre dato. Vores erfarne kloakmester håndterer hele opgaven fra start til slut og her iblandt med hjælp til papirarbejdet til Energi-Tilskuddet, så investeringen kan trækkes fra i skattepapirerne. Vi har erfaringen og den rette know-how som sikrer jer den bedste løsning, både hvad angår kvalitet og økonomi.

Er du i tvivl om, hvorvidt et omfangsdræn er den rette løsning for jeres fugtskader på hus og kælder, så sørger vi naturligvis også for forundersøgelse samt faglig og kompetent rådgivning, som tager udgangspunkt i lige nøjagtig jeres udfordringer og behov. Vores faglige ekspertise og kompetente rådgivning er din garanti for et bæredygtigt resultat – kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp og rådgivning om fordelene ved et omfangsdræn.

Gør forarbejdet selv – og spar penge!

Tilkobling af drænrør og pumpebrønd skal udføres af en autoriseret kloakmester, men selve udgravningen omkring fundament og ydervægge samt bortkørsel af jorden, kan I selv stå for og dermed spare penge. Vi rådgiver gerne om den del af forarbejdet I selv kan stå for, så alt arbejde udføres efter bogen.

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Har du brug for hjælp til Kloakservice?

Ring til os 51 70 80 22

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Som autoriseret kloakmester værdsætter vi gennemført kloakarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.