Rens af kloak
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Rens af kloak i Hadsund, Hobro og Randers

Hvis afløbet er begyndt at stoppe til i dit hjem, er det sandsynligvis, fordi kloakken trænger til at blive renset. Hos Borgen Kloakservice kan vi rense din kloak, så du igen kan få hurtig og effektiv gennemløb i kloaksystemet.

Vi kan hjælpe både private, erhverv, industrivirksomheder og offentlige institutioner i Hadsund, Hobro og omegn.

Hvornår bør kloakken kontrolleres af en professionel?

Hvis du oplever, at vandet i toilettet ikke vil skylle ud, eller hvis du oplever andre former for funktionssvigt, der kan være tegn på tilstopning eller utætheder, bør det undersøges af en autoriseret kloakmester.

Alle spildevandsrør, der er i jorden, er kloakrør – og de skal tilses af en kloakmester.

Problemer med et tilstoppet afløb? Vi kører ud til både Hadsund og Hobro

Har du problemer med en kloak og afløb, hvor der er dårligt gennemløb i rørene, som måske også forårsager lugtgener i hjemmet? Så anbefaler vi, at I får tjekket og eventuelt spulet og renset jeres kloakrør. Det kan nemlig være med til at forebygge større skader, og I undgår, at kloakvandet begynder at løbe tilbage i huset, fordi det ikke kan passere kloakrørene.

Det er både hurtigere, nemmere og billigere for dig at få fikset et forringet gennemløb end en komplet tilstopning, hvor skaden forværres i takt med ophobning af aflejringer.

Er du i tvivl om, hvorvidt rensning af kloak er løsningen? Så er du altid velkommen til at kontakte os hos Borgen Kloakservice på 51 70 80 22 og få hjælp fra en autoriseret kloakmester. Vi har den rette erfaring og know-how til hurtigt at stille en diagnose på afløb og kloak.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på spuling og rens af kloak

Vores kompetente team finder hurtigt frem til problemet, uanset om det er tilstoppet eller forringet gennemløb i toilet, vandlås, faldstammer, brønde eller kloakrør. Denne slags problemer skyldes ofte tæring, aflejringer og stillestående vand i rørene, hvilket kan løses med rens af kloak.

Der kan dog være tilfælde, hvor der er andre problemer i spil. Har du mistanke om, at der er skade på dit kloaksystem? Så er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Rens af kloak Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os