Rottespærre
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi er medlem af DTVK
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Hjælp til rottespærre i Hadsund, Hobro og Randers

Hvis du har en mistanke om, at du har ubudne gæster i form af rotter i din kloak, kan det være relevant at få installeret godkendte rottespærre. Ved hjælp af godkendte rottespærrer i din kloak, kan du sikre, at rotterne ikke får adgang via din grund – eller finder vej ind i din bolig via kloaksystemet.

For at opsætte godkendte rottespærrer, kræver det en autorisation – og det har vi hos Borgen Kloakservice. Har du derfor brug for professionel og autoriseret hjælp til rottebekæmpelse i Hadsund, Hobro og omegn, hjælper vi dig gerne med at få installeret rottespærrer i din kloak.

Med godkendte rottespærrer kan du undgå rotter i dit hjem

Selvom rotter måske virker harmløs, kan de gøre megen skade. Rotter er skadedyr, og de kan gnave sig igennem næsten alt. Og når de ophober sig og yngler i din kloak, kan de være skyld i alvorlige skader på dine kloakrør. Det giver i sidste ende gener i din bolig, som kan koste dyrt at få udbedret.

Når først rotterne er der, kan det blive en dyr fornøjelse. Hvis du gerne vil undgå at møde en rotte på badeværelset – eller betale for at få udbedret rotteskader, er det en god idé at få installeret godkendte rottespærrer i din kloak. Her kan det nemlig betale sig at være forebyggende.

Fordele ved en rottespærre:

 • Rotter har ikke længere adgang til din kloak
 • du forebygger både for dig selv og i dit lokalområde
 • du undgår skader i din kloak forårsaget af rotter
 • du forlænger levetiden på din kloak

Hvad er en rottespærre? Og kan man selv installere den?

En rottespærre er en effektiv anordning, der forhindrer, at rotter har eller får adgang til din kloak. Vores rottespærrer er udformet i rustfrit stål, som rotterne ikke kan gnave sig igennem. Rottespærret er yderligere udstyret med to spjæld, som går ind og spærrer for rotten. Med en godkendt rottespærrer holdes rotterne ude, men spærret er udformet således, at spildevand stadig ledes ud.

Du må ikke selv installere en rottespærrer, og du skal derfor have fat i en autoriseret kloakmester som os her hos Borgen Kloakservice. Når du får professionelle til at udføre opgaven, kan du være sikker på, at der ikke smutter rotter igennem alligevel, og der vil ikke opstå problemer med udledningen af dit spildevand.

Tilbud på installation af godkendt rottespærre

Du er altid velkommen til at kontakte os for at indhente et tilbud på godkendt installation af en rottespærre. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, og vi giver ligeledes et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51708022, hvor du kan få fat i os døgnet rundt.

Rottespærre Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi er medlem af DTVK
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os