Sikring af kvalitet

Slamsugning af forurenede/giftige materialer
Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Kontakt
DØGNSERVICE
Tlf. 51 70 80 22
Tlf. 98 14 44 82
allan@borgenkloak.dk
Find os
Borgen Kloakservice A/S
V/
Allan Borgen Christensen
Vester Halnevej 46
9430 Vadum

Kloakservice Aalborg og Nordjylland

”Vi sikrer vore kunder vores høje kvalitetsniveau gennem fotodokumentation og tegning af alle nyanlæg og reparationsopgaver. På den måde kan man se, hvad vi har lavet, for det kan ikke ses, når vi er færdig”

Allan Borgen Christensen
indehaver, Borgen Kloakservice A/S

Garantiordning
Borgen Kloakservice A/S er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, og er dermed dækket af BYG Garantiordning. Byg Garantiordning er et sikkerhedsnet under de private forbrugere. Ordningen betyder, at den private forbruger er garanteret økonomisk kompensation, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt. Du kan læse mere om ordningen her. Borgen Kloakservice A/S er som medlem af Danske Kloakmestre også tilsluttet denne forenings garantiordning.

Kvalitetssikring
Borgen Kloakservice A/S er medlem af Teknologisk Instituts Kontrolinstans (TIK). TIK kommer minimum hvert 2. år kommer på besøg hos os og kontrollerer vores kvalitetssikring af det arbejde, vi udfører. Læs mere om TIKs kvalitetssikring her.

Har du brug for hjælp til Kloakservice?

Ring til os 51 70 80 22

– FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD –

Har du spørgsmål til en opgave?

Din garanti for vores arbejde

Som autoriseret kloakmester værdsætter vi gennemført kloakarbejde, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed.