Slamsugning
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Bestil slamsugning i Aalborg og Nordjylland

Hos Borgen Kloakservice hjælper vi med slamsugning af tilstoppede afløb og kloaksystemer samt tømning og bortskaffelse af spildevand fra brønde, bundfældningstanke, beholdere, fedtudskillere mm.

Med en moderne maskinpark og et erfarent team af kloakarbejdere udfører vi slamsugning til private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt offentlige institutioner i hele Aalborg og omegn. Vores miljøvenlige slamsugere er udstyret med lange spule- og sugeslanger, så arbejdet med slamsugning kan udføres overalt – også hvor pladsen er trang. Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til slamsugning.

Miljøvenlig slamsugning til privat og erhverv

Slamsugning af tilstoppede afløb er ofte et akut problem, som forværres i takt med ophobningen af faste materialer i afløbet. Hos Borgen Kloakservice tilbyder vi akut udrykning døgnet rundt, så I er garanteret hurtig og effektiv slamsugning, når uheldet er ude.

Vores moderne og miljøvenlige slamsugere giver mulighed for både at spule og suge ved tømning af tanke, brønde, tilstoppe afløb mm., så I er sikret hurtig og effektiv service samt korrekt håndtering af bortskaffelse af affaldsvandet, som vi deponerer på forsvarlig vis.

Få genoprettet gennemløbet i kloakken

Grundig og effektiv slamsugning kan genskabe gennemløb i tilstoppede kloakker, afløb og brønde samt er en effektiv og miljøvenlig metode til bortskaffelse af spildevand i tanke og beholdere. Når tilstoppede kloakledninger eller afløbsrør ikke kan afhjælpes med højtryksspuling, hvor aflejringer og belægninger tvinges gennem kloaksystemet, så anbefaler vi slamsugning, hvor faste materialer løsnes og suges op ved hjælp af en slamsuger.

Uanset udfordring med tilstoppede afløb, så har vi mandskabet og redskaberne som sikrer optimalt gennemløb i afløbsrørene samt 15 års erfaring som din sikkerhed for kompetent rådgivning, når problemet skal forebygges til gavn for en bæredygtig løsning nu-og-her samt på sigt.

Rensning af kloak og tømning af septiktanke

Vi klarer en masse forskellige opgaver inden for slamsugning. Det er vigtigt at din kloak har ordentlig gennemløb og vi tilbyder derfor hjælp med:

 • Tilstoppede afløb
 • Kloakledninger
 • Tømning af septiktanke
 • Brønde og sivebrønde
 • Samle- og bundfældningstanke
 • Fedtudskillere

Samt en række øvrige områder, hvor spildevand eller forurenet vand skal fjernes og bortskaffes på forsvarlig vis. Ved tømning af tanke, fedtudskillere og beholdere sørger vi for forsvarlig deponering af affaldsvandet.

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere.

Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Slamsugning Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os