Spul af kloak
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Spul af kloak i Hadsund og Hobro

Oplever du at toilettet ikke vil skylle ud, eller har du mistanke om, at afløbet af stoppet? Så er det ved at være oppe over, at du får fat i en autoriseret kloakmester, der kan udføre spul af kloak, så der igen dannes fri vandpassage.

Hos Borgen Kloakservice har vi mange års erfaring med kloaksystemer, og vi kan hurtigt og effektivt sørge for at genskabe gennemløb i dit kloaksystem – og vi kører ud til både private, erhverv, industrivirksomheder og offentlige institutuioner i Hadsund, Hobro og omegn.

Hvornår ved man, at kloakken trænger til at blive spulet og renset?

Hvis afløbet er stoppet, kræver det som regel hurtig handling – ellers risikerer man mere omfattende skadere, der kræver en stor og dyr indsats.

Derfor tilbyder vi hos Borgen Kloak døgnservice, og du kan derfor ringe til os på telefon 51 70 80 22 døgnet rundt, året rundt. Så kommer vi hurtigt, og sørger for at spule din kloak, så du igen får vandpassage – og vi er lige så veloplagte og effektive uanset om det er mandag morgen eller søndag aften.

Har du mistanke om, at afløbet er stoppet? Vi kører ud døgnet rundt – året rundt

Har du mistanke om, at afløbet er stoppet, er det vigtigt, at du tager affære. Men du kan heldigvis føle dig i helt trygge hænder. For os er et stoppet afløb i køkken, bryggers eller badeværelse hverdagskost, og det kan i langt de fleste tilfælde løses med en spuling af kloakken. Når vores erfarne mandskab spuler kloakken, sørger de for at skabe gennemløb i afløbet, så I undgår gener med spildevand såvel som lugtgener.

Viser det sig, at der er tale om et større problem, sørger vi for at undersøge problemet grundigt og rådgive dig om eventuelt forestående arbejde. Hos os er ingen opgaver hverken for store eller for små, og vi rådgiver gerne om eventuelle renoveringsopgaver ved brug eller skader på kloaksystemet.

Få hjælp til et stoppet afløb nær Hobro og Hadsund

Når du ringer til os hos Borgen Kloakservice er du garanteret en professionel service. Vi er autoriseret kloakmester, så du kan være sikker på, at vi gør vores arbejde både godt og grundigt. Vi holder vores aftaler såvel som den aftale pris.

Har du andre opgaver i forbindelse med kloakservice, du gerne vil have et uforpligtende tilbud på? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Spul af kloak Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os