Spuling af kloak
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Spuling og rensning af kloak i Aalborg og Nordjylland

Er kloakken eller afløbet tilstoppet, så kontakt Borgen Kloakservice og få hurtig og effektiv hjælp til genetablering af gennemløb i kloaksystemet. Med base nord for Aalborg servicerer vi private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt offentlige institutioner i hele Aalborg og omegn med spuling og rens af kloak og afløbsrør.

Alt afhængig af det konkrete problem, så klarer vores moderne maskinpark alt fra højtryksspuling, slamsugning til TV-inspektion, så du er sikret kvalitetssikret og gennemført kloakservice, når uheldet er ude. Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til optimalt gennemløb i kloak og afløb.

Tilstoppet eller forringet gennemløb i toilet, vandlås, faldstammer, brønde og kloakrør skyldes typisk tæring, aflejringer og stillestående vand i rørene. Og i værste tilfælde dårligt udført kloakeringsarbejde. Problemer med tilstoppede afløb vil typisk kunne løses ved hjælp af spuling, rensning og/eller slamsugning.

Og ved mere komplicerede kloakproblemer anvender vi TV-inspektion til undersøgelse af kloaksystemet. Hos Borgen Kloakservice nøjes vi ikke med at spule og rense kloakken. Vi finder og løser problemet, så det ikke opstår igen.

Vi sørger for grundig kloakservice og en forebyggende indsats, så dine udgifter holdes på et minimum.

Problemer med tilstoppet afløb? Vi kører Aalborg og Nordjylland

Døjer kloak og afløb med dårligt gennemløb i rørene og oplever I eventuelt lugtgener i hjemmet, så anbefaler vi at få tjekket og spulet/renset kloakrørene inden uheldet for alvor rammer og kloakvandet løber tilbage i huset. Et forringet gennemløb er hurtigere og billigere at løse end komplet tilstopning, hvor skaden forværres i takt med ophobningen af aflejringer.

Er du i tvivl om, hvorvidt spuling og rensning af kloakken er løsningen på jeres tilstoppede afløb, så kontakt Borgen Kloakservice og få hjælp fra en autoriseret kloakmester. Vi har erfaringen og den rette know-how som sikrer optimalt gennemløb i afløb og kloak.

Tilbagevendende kloakproblemer?

Oplever du tilbagevendende problemer med tilstoppede afløb og kloak, så tilbyder vi en række øvrige kloakservices, hvor spuling og rensning af kloakken ikke er tilstrækkelig. Her i blandt en række innovative kloakinstallationer, som løser problemet her-og-nu samt sikrer et bæredygtigt resultat på sigt:

 • Renovering af kloak
 • Højvandslukke
 • Omfangsdræn
 • Pumpebrønde
 • Rodskader
 • Nyanlæg af kloak

Samt en række øvrige forebyggende renoveringsopgaver. Uanset jeres udfordringer og behov for spuling og rens af kloak, så sørger vi altid for at undersøge problemet grundigt og rådgive jer om den bedste og billigst mulige løsning.

Slip af med rustaflejringer i kloakken

I forbindelse med spuling og rens af kloak anvender vi en motorsplitter til at banke og slibe rust af kloakrørene. Motorsplitteren føres gennem kloak- og afløbsrørene, hvor den fjerner proppen/tilstoppelsen samt forebygger kommende problemer med tilstoppelser ved at banke rustaflejringer af indvendigt i kloakrørene, så der er sikret optimalt gennemløb.

Anvendelse af motorsplitter er en billig og effektiv måde, som ikke sviner selv ved indendørs arbejde.

Spuling og rens af kloak i Aalborg og omegn

Borgen Kloakservice udfører professionelt kloakarbejde og serviceeftersyn for en række private hjem, erhverv, industrivirksomheder samt offentlige kunder i Aalborg og det meste af Nordjylland.

Kontakt os på tlf. 51 70 80 22 og hør nærmere om, hvordan vi kan afhjælpe dine kloakproblemer med spuling og rens af kloaksystemet.

Foruden Aalborg så udfører vi bl.a. kloakservice i Jammerbugt, Aabybro, Nørhalne, Pandrup, Saltum, Blokhus, Nørhalne, Biersted, Vadum, Vodskov, Grindsted, Vestbjerg, Nørresundby, Klarup, Gistrup, Svenstrup, Gug samt en række øvrige nordjyske byer nær Aalborg.

Spuling af kloak Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os