Stoppet afløb
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os

Få hjælp til stoppet afløb i Aalborg og Nordjylland

Er afløbet stoppet, så kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hurtig hjælp til spul og rens af kloak, så gennemløbet i kloak- og afløbsrør genetableres. Ved stoppet afløb skal der typisk reageres hurtigt og vi tilbyder derfor døgnservice, hvor vores erfarne medarbejdere og moderne maskinpark rykker ud med kort varsel, så dit tilstoppede afløb bliver tilset hurtigt og håndteret korrekt – uanset om det er hverdag, nat eller weekend.

Viser problemet med et stoppet afløb at være større, end hvad der kan løses med traditionel spuling og rens af kloak, så undersøger vi problemet grundigt og orienterer samt rådgiver om eventuelt forestående renoveringsarbejde. Hos os er ingen opgaver for store eller små og vi klarer alt fra det tilstoppede afløb til – i værste tilfælde – renoveringsopgaver ved brud og skader på kloaksystemet.

Kontakt Borgen Kloakservice og få hjælp af en autoriseret kloakmester som er garant for solidt, nordjysk håndværk uden at gå på kompromis med hverken den aftalte økonomi eller din tilfredshed.

Et stoppet afløb i køkken, bryggers eller badeværelse er typisk ikke et tegn på skader eller alvorlige problemer i kloak- eller afløbsrør og vil i de fleste tilfælde kunne afhjælpes med traditionel kloakservice. Stoppet afløb er en ”hverdagsopgave” for Borgen Kloakservice og med et erfarent mandskab og en moderne maskinpark, som kan spule og rense kloakrørene, så kan vi hurtigt og smertefrit genskabe gennemløb i afløbet, så I undgår gener med spildevand og lugtgener.

Problemer med afløbet? Vi rykker hurtigt ud i Aalborg og omegn

Med base i Vadum nord for Aalborg, så rykker Borgen Kloakservice ud til både private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt det offentlige i hele Aalborg og store dele af Nordjylland. Vores moderne maskinpark består blandt andet af miljøvenlige slamsugere med lange spule- og sugeslanger, som gør det muligt at udføre kloakservice ved tilstoppede afløb – selv hvor pladsen er trang.

Uanset om det stoppede afløb er tilstoppet ved afløbsrørets munding eller længere nede i kloaksystemet, så har vi udstyret til at tvinge/presse aflejringer og faste materialer gennem kloaksystemet med højtryksspuling eller ved at løsne aflejringerne og efterfølgende slamsuge. Det afhænger af problemets størrelse og kloaksystemets struktur, men uanset den konkrete situation, så gør vi det hurtigst og smartest muligt, så I får det billigst muligt.

Serviceeftersyn med TV-inspektion

Oplever I gentagende gange at afløbet stoppes og eventuelt ved det samme afløb, så anbefaler vi, at få foretaget forebyggende kloakservice med TV-inspektion af kloaksystemet. Tilbagevendende problemer er ikke kun til gene, men det kan også være en dyr affære at få løst det samme problem igen og igen.

En kloak er bygget til at være selvrensende og gentagende problemer med et stoppet afløb er typisk tegn på mere omfattende skader i kloakken. En TV-inspektion kan afdække problemet hurtigt og nemt, så I får overblik over kloaksystemets forfatning og eventuelle skader/brud.

Hos Borgen Kloakservice hjælper vi med alt fra serviceeftersyn, punktreparation af kloakrør samt større renoveringsarbejde med udskiftning og opgradering af kloaknettet. Kontakt en autoriseret kloakmester på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alt fra stoppet afløb til større renoveringsopgaver.

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Stoppet afløb Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os