Stoppet toilet, WC eller køkken
  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

Stoppet toilet, WC eller køkken Hadsund og Hobro

Er toilettet eller WC’et stoppet? Eller er køkkenvasket stoppet til? Så rykker Borgen Kloakservice heldigvis ud til Hadsund, Hobro og omegn døgnet rundt.

Hvis eksempelvis vandet i toilettet eller køkkenvasken ikke vil løbe fra, kan det være tegn på ophobninger i kloakrørene. Det kan heldigvis løses både nemt og hurtigt af en autoriseret kloakmester nær Hadsund og Hobro, der renser og spuler kloaksystemet.

Er afløbet stoppet, bør man handle hurtigt – ellers risikerer man nemlig, at der opstår større skader (og det kræver selvsagt større løsninger).

Hvad gør man med et stoppet toilet?

Uanset om det er toilettet, WC’et eller køkkenvasken, der er stoppet, er der et par gode råd, man kan følge, før man ringer til sin kloakmester. Som regel hjælper det at vente et par minutter, før man prøver at skylle ud, så papiret når at blive opløst. Måske du har hørt, at kaustisk soda, klorin eller afløbsrens kan klare problemet? Det anbefaler vi dog på det kraftigste, at du afholder dig fra, da det faktisk kan gøre mere skade end gavn.

I stedet kan du prøve selv at hælde en spand vand i toilettet. Sidder der toiletpapir fast, kan du være heldig, at det løsriver sig. Har dette stadig ikke fjernet proppen i toilettet, kan du prøve med en gammeldags svupper.

Kontakt din lokale kloakmester ved stoppet toilet

Har det stadig ikke hjulpet? Så bør du kontakte kloakservice. Hvis ikke dine egne tiltag har hjulpet, skal der sandsynligvis mere drastiske midler i brug. Hos Borgen Kloakservice håndterer vi dagligt stoppet toilet, stoppet afløb og stoppet køkkenvaske, og vi fikser hurtigt dit problem ved at spule og rense.

Problemer med afløbet? Vi rykker hurtigt ud i Hadsund, Hobro og omegn

Hvis du oplever problemer med dit afløb, står vi altid klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på 51 70 80 22, hvor vi er tilgængelige døgnet rundt. Med et stoppet afløb, er det nemlig vigtigt at handle hurtigt, før der opstår reelle skader på dine kloakrør.

Uanset om problemet er, at afløbsrøret er stoppet til, eller det er opstået længere nede i kloaksystemet, så har vi det udstyr, der skal til, for at presse aflejringer og faste materialer igennem kloaksystemet med højtryksspuling og efterfølgende slamsugning. Vi sørger altid for at finde den smarteste og hurtigste løsning, så du kan få billig kloakservice.

Stoppet toilet Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5

Døgnservice

Mandag - Søndag: 24 timer
Ring til os, vi står klar til at hjælpe

Ring 51708022

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Borgen Kloakservice A/S
Vester Halnevej 46, 9430 Vadum

Find os
Vi har døgnservice

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Byg Garanti – din sikkerhed
  • Vi er medlem af DTVK
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os