Tv-inspektion
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os

Tv-inspektion Aalborg og Nordjylland

Har du mistanke om utætheder eller problemer i kloaksystemet og ønsker et serviceeftersyn, så få gennemgået afløbsinstallationer, kloakrør og stikledninger med en TV-inspektion. En TV-inspektion lokaliserer hurtigt eventuelle fejl og brud i kloaksystemet og giver komplet helhedsbillede over kloaksystemets forfatning.

Ved mistanke om brud eller skader op kloakken, så anbefaler vi at give kloaksystemet et serviceeftersyn med en TV-inspektion. Hos Borgen Kloakservice udfører vi TV-inspektioner i fotos og video og tilbyder bl.a. DTVK-rapporter til kontrol af kloaksystemet – til gavn for din tryghed og kvaliteten i det udførte arbejde. Kontakt en autoriseret kloakmester på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til at få udført en TV-inspektion af kloaksystemet.

Jo hurtigere problemer i kloaksystemet opdages, jo mindre risiko for forværring/ komplicering af skaden og dermed færre udgifter til opbrydnings-, grave- og renoveringsarbejde. Hos Borgen Kloakservice løser vi ikke kun det akutte og synlige behov, men finder kilden til problemet og løser det.

Helhedsbillede med TV-inspektion af kloak

Foruden lokalisering af brud og skader på rør, afløb og stikledninger, så giver TV-inspektion et konstruktivt helhedsbillede af kloaksystemets forfatning.

Findes der eksempelvis øvrige skader, brud, fejlinstallationer eller sætningsskader i forbindelse med TV-inspektionen, så sørger vi for at orientere og rådgive om aktuelle risici for kommende eller tilbagevendende problemer.

Med den info kan kloaksystemet opgraderes ud fra de rette forudsætninger og du undgår unødvendige udgifter til konstant renovering af en utilstrækkelig kloakløsning samt tilhørende opbrydnings- og gravearbejde. Hos Borgen Kloakservice sørger vi for at arbejdet udføres rigtigt første gang, så udgifterne holdes på et minimum.

TV-inspektion af kloaksystem i Aalborg og omegn

Borgen Kloakservice udfører TV-inspektion af kloaksystem og stikledninger for private husstande, erhverv, industrivirksomheder samt det offentlige i hele Aalborg og omegn. TV-inspektion er typisk en standardydelse i forbindelse med kloakservice eller renoveringsarbejde og anbefales især ved køb af hus eller ejendom. TV-inspektion kan være med til at dokumentere et fejlfrit og velfungerende kloaksystem ved salg, men også være med til at bringe købssummen ned, hvis køber har mistanke om utætheder som kan dokumenteres med en video og fotos.

Vi inspicerer forskellige elementer i kloakken:

Unormale opfugtet fundamenter /pludselig fugtig vægge så kan det skyldes def kloak eller spængt vand / varmerør og en tv insp vil kunne lokaliser om man har def vand og varmerør.

 • Brud og utætheder på kloakrør
 • Tilstoppelse af kloakrør og samlingspunkter
 • Sætningsskader
 • Indtrængning af rødder
 • Rotter og skadedyr

TV-inspektion giver konkret dokumentation over kloaksystemets forfatning samt forebyggende skadesafklaring til gavn for korrekt renoveringsarbejde. Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til at få udført en TV-inspektion af kloak. Vi sørger for at orientere og rådgive jer om den bedste løsning baseret på TV-inspektionens resultater.

Slamsugning af forurenede/giftige materialer

Hos Borgen Kloakservice udfører vi slamsugning med moderne og godkendte slamsugere. Foruden udbedring af tilstoppede afløbs- og kloakrør tilbyder vi også slamsugning af septiktanke samt beholdere og bundfældningstanke med spildevand, slam, olie, benzin samt øvrige materialer som kræver godkendt og miljøvenlig deponering.

Kontakt Borgen Kloakservice på tlf. 51 70 80 22 og få hjælp til alle typer slamsugning af en erfaren og autoriseret kloakmester.

Kloakservice Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5
Borgen Kloakservice A/S

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os