TV-inspektion
 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi er medlem af DTVK
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

TV-inspektion i Hadsund og Hobro området

En TV-inspektion kan være nødvendig, hvis du har mistanke om utætheder eller andre “usynlige” problemer i kloaksystemet. Med en TV-inspektion kan du få det, vi kalder for et serviceeftersyn af din kloak. Her gennemgår vi afløbsinstallationer, kloakrør og stikledninger. Fremfor at gætte og gisne om, hvad problemet er, kan vi med en TV-inspektion hurtigt finde frem til eventuelle fejl og brud i kloaksystemet, og vi kan derfor sætte effektivt ind, hvor skaden er.

Hvornår er en TV-inspektion den rette løsning?

Med en TV-inspektion kan du få et komplet helhedsbillede af kloaksystemet stand, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være. Har du mistanke om brud eller eventuelle fejl i dit kloaksystem nær Hadsund eller Hobro? Så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller tilbud.

En TV-inspektion giver konkret dokumentation for kloaksystemets forfatning.

Derfor kan problemet hurtigt fastlægges – og det betyder, at vi kan lave den rigtige løsning første gang, så du får en bæredygtig løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51708022 – så hjælper vi dig med at få udført en TV-inspektion. Når vi udfører kloakarbejde for dig, sørger vi altid for at du er orienteret, og med vores store erfaring yder vi rådgivning om den bedste løsning baseret på TV-inspektionens resultater.

Er problemet akut? Så kan du fange os på vores døgnservicetelefon på 51708022.

TV-inspektion af kloaksystem i Hadsund, Hobro og omegn

Hos Borgen Kloakservice udfører vi TV-inspektioner af kloaksystem og stikledninger for både private husstande såvel som for erhverv, industrivirksomheder og det offentlige i hele Hobro, Hadsund og omegn.

En TV-inspektion er som udgangspunkt en standardydelse, som vi udfører i forbindelse med kloakservice eller renoveringsarbejde. Det er noget, vi i særlig grad anbefaler, hvis du har/vil investeret i hus eller ejendom. Her kan vi effektivt fastlægge kloakkens stand, og det kan være med til at sikre, at du ikke pludselig får en ubehagelig overraskelse.

Det kan samtidig hjælpe et salg, fordi der er dokumentation for, at kloaksystemet er i orden. Omvendt kan det også være med til at bringe prisen på et hus nej, hvis det viser sig, at kloaksystemet har fejl. Det kan derfor være en god investering for både køber og sælger.

Når vi udfører TV-inspektion, har vi særligt fokus på:

 • brud og utætheder på kloakrør
 • tilstoppelse af kloakrør og samlingspunkter
 • sætningsskader
 • indtrængning af rødder
 • rotter og skadedyr

Borgen Kloakservice er certificeret i TV-inspektioner

Vi er tilknyttet DTVK, og det er din garanti for, at du for en TV-inspektion af kontrolleret og derfor højeste kvalitet. Vores operatører er uddannede og certificerede, så din TV-inspektion er af højeste standard.

TV-inspektion Hadsund
Kundeudtalelse
Privat

Meget god service. Problem hurtigt løst og vi fik gode råd med på vejen. Tak til Borgen Kloakservice og Allan.

Louise Dukai
- 5 / 5

Døgnservice

Mandag - Søndag: 24 timer
Ring til os, vi står klar til at hjælpe

Ring 51708022

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Bliv kontaktet

Adresse

Borgen Kloakservice A/S
Vester Halnevej 46, 9430 Vadum

Find os
Borgen Kloakservice A/S

 • Byg Garanti – din sikkerhed
 • Vi er medlem af DTVK
 • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
 • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os